Soy Lift 25gr

9,00 Με ΦΠΑ

Το soy lift είναι ένα αποτελεσματικό ενεργό συστατικό κατά της γήρανσης του δέρματος, Αποτρέπει την επιβράδυνση του κυτταρικού μεταβολισμού, χαρακτηριστικό της ηλικίας, παρέχοντας άμεσο και ορατό αποτέλεσμα σύσφιξης.

Κωδικός προϊόντος: SKU104 Κατηγορία: Ετικέτες: ,

Χαρακτηριστικά:
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της ουσίας είναι η συνύπαρξη των δύο δράσεων που σχετίζονται με τα συστατικά της:

  • Μια φυτική πρωτεΐνη που εξάγεται από την Glycinesoja υψηλού μοριακού βάρους (500.000 Dalton) ιδιαίτερα κατάλληλο για τις ανάγκες και τη φυσιολογία των κυττάρων του δέρματος, για μια μακροπρόθεσμη δράση ενάντια στη γήρανση του δέρματος
  • Ένα εκχύλισμα Fomes officinalis, πολύ γνωστό για τις στυπτικές του ιδιότητες.
    Το soy lift αποτρέπει την επιβράδυνση του κυτταρικού μεταβολισμού, χαρακτηριστικό της ηλικίας, παρέχοντας άμεσο και ορατό αποτέλεσμα σύσφιξης.

    Εμφάνιση:

  • Μπεζ αδιαφανές υγρό με ήπια οσμή

    Διαλυτότητα:

  • διαλυτό σε νερό, αδιάλυτο σε έλαιο

    Ασυμβατότητα:

  • καραγενάνη, κυτταρίνη, πηκτικά κατιονικά, κατιονικά τασιενεργά, κατιονικά συντηρητικά.

    Όνομα INCI:

  • Aqua (and) Butylene Glycol (and) Glycine Soja Protein (and) Fomes Officinalis Extract.
  • Χρήση:

    Το Soy Lift χρησιμοποιείται σε τζελ, κρέμες, ορούς και tonic.

    Συνιστώμενη δοσολογία: 5%.

Το σχόλιό σας

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει

avatar
  Εγγραφείτε  
Ειδοποίηση για

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…